STARTSIDA
Uppåt
AMAZONEN
SPONSORER
LE MANS
LÄNKAR
ANDRA BILAR
FORMULA STUDENT
FILMER
DIV ANNAT

När jag letade efter kort från USA resan -92 visade det sig att jag inte scannat in mer än 2 st. Ska försöka fixa fler någon gång.

I alla fall så blev jag uppsagd från Atlas Copco där jag  jobbade -92. Var "arbetslös" ett tag sen stämplade jag ut och drog till USA med en kompis som blev uppsagd också. Vi flög till New York utan att ha någon annan plan än att ta oss till min kusin i Florida. Var inte i New York mer än ett par timmar. Det räcker, vill inte dit igen. Sen åkte vi Greyhound bus till Florida, bodde hos min kusin några dar, för att sen beta av Disney World, Universial Studios, Epcot Center och Kennedy Space Center. Det var inte långt till Daytona Beach så där hamnade vi sen. Prickade in Turkey Rod Run på Thanksgiving. Tillbaka hos min kusin i någon dag, sen skulle vi ge oss iväg över till västkusten med Greyhound bus.

 Då Thanksgiving är jänkarnas stora helg var det lite trångt på bussen. Vi lämnade plats åt några pensionärer och fick stå i 5-6 timmar. Vi missade bussen i New Orleans och fick sitta på väskorna hela natten utan sömn. Busstationen där var inte så trevlig. 

Sen hoppade vi av vid gränsen mellan Kalifonien och Arizona där Mormors bror, som varit i Sverige den sommaren, hämtade oss. Vi bodde i hans RV några dagar innan vi åkte vidare till Los Angeles. Där stannade vi drygt en vecka. Vi hade ledsnat på buss och morsan fixade ungdomsflygbiljetter som hon skickade från Sverige. Sen flög vi upp till Vancover där vi bodde hos släktingar över jul och nyår.

Nästa stopp var San Fransisco. Där bodde vi återigen hos släktingar med Golden Gate bron utanför fönstret och grannar som Sharon Stone och Robin Williams.  SF är nog den trevligast stan i USA.

Därifrån flög vi till NY och hem.

                                         

I bergen mellan Arizona och Califonien

 Surfing i San Diego. Jag är lite osäker på om det var resan -92